CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Deviza lui sensei Daniel Fusaru: „Locul al doilea este primul pierzător”

  • Şapte sportivi de la CSM Focşani 2007 reprezintă România la Campionatul Mondial şi Cupa Mondială de Karate SKDUN

DSCN0840Sportivii de la secţia de arte marţiale a CSM Focşani 2007 vor participa, în perioada 5-7 aprilie la Campionatul European şi la Cupa Europei de Karate SKDUN, de la Eger, în Ungaria. La întrecerile care vor avea loc la Ferenc Kemeny Hall, vor reprezenta România antrenorul focşănenilor, şapte sportivi: şase băieţi şi o fată. La Campionatul European, vor concura Dragoş Pantazică, în probele de kata şi kumite individual, minicadeţi, Bogdan Alpreotesei, la kumite individual, cadeţi, Andreea Arginteanu, la kata şi kumite individual, cadeţi, George Dochioiu, la kata şi kumite individual, juniori. La Cupa Europei, vor concura Andrei Sfetcu, la kata şi kumite, minicadeţi, Dorian Hîrcan şi Laurenţiu Nemuţ, la kumite, cadeţi. Va concura, de asemenea, sensei Daniel Fusaru, care este legitimat la Dinamo Bucureşti, dar este şi antrenorul CSM Focşani 2007.

Pentru întrecerile de la Eger era convocat în lotul României şi George Panciu, dar accidentarea de la Campionatul Naţional l-a făcut indisponibil: pentru el urmează o operaţia la genunchi sau un tratament la o clinică din Bacău. Senesei Daniel Fusaru spera ca George Panciu să scape de opreraţie.

Funcţie de rezultatele de la întrecerile individuale, de sâmbătă, sportivii de la kumite pot intra în formaţia României şi, în consecinţă, pot evolua şi în concursul pe echipe. Sensei Daniel Fusaru a declarat înainte de plecarea în Ungaria: „Am aşteptări mari de la toţi sportivii noştri, dar în special de la Bogdan Alpreotesei, care este campion mondial la kumite, de la Andreea Arginteanu, medaliată la Campionatul mondial şi Dragoş Pantazică, aflat în ultimul an la minicadeţi. George Dochioiu a trecut de la cadeţi la juniori, la o categorie de vârstă superioară, deci, şi îi va fi foarte greu, dar nu imposibil să scoată un rezultat bun. Dacă dovedeşte caracter şi se bate ca un leu, cum i-am şi spus, poate urca spre vârful ierarhiei, cel puţin la kata. Ceilalţi sportivi au şi ei şansele lor, chiar dacă la Cupa Mondială sunt mai mulţi concurenţi. Deviza mea ca sportiv, dar şi ca antrenor, şi pe care le-am transmis-o şi elevilor mei: Locul II este primul pierzător. Adevărata performanţă este obţinerea primului loc!”

Facebook
WhatsApp
Twitter