Urmărește CSM Focșani 2007

De 1 Iunie, sportivi ai CSM Focșani 2007 au făcut demonstrații în Piața Unirii

Sportivii CSM Focșani 2007 au fost, astăzi, 1 Iunie în Piața Unirii, unde au oferit copiilor veniți al sărbătoare părinților și bunicilor un splendid pe esplanda Palatului Administrativ și în zona din fața acesteia.
Începând cu ora 11:00, au venit sportivii secției de karate a clubului municipalității, conduși de sensei Daniel Fusaru a căror demonstrație de tehnică și armonie a fost urmărită de foarte mulți spectator.
Au urmat handbaliștii juniori ai CSM Focșani, însoțiți de antrenorii Marius Partene și Iulian Neață, cărora li s-au alăturat handbalistele junioare 3 ale LPS Focșani pregătite de profesoara Doina Ene.
În același timp, au arătat spectatorilor frumusețea baschetului cei mai mici jucători ai Focșaniului, care i-au avut alături pe profesorul Petruț Mihai și pe fostul baschetbalist de excepție Andrei Neguroiu.
În altă zonă a Pieței Unirii, au jucat șah de piață, cu foarte mulți spectatori, cei mai mici șahiști ai Focșaniului, observați – și condusi – de pe margine, de Mihai Strîmbu și Anton Soare.
La finalul demonstrațiilor sportive, karatișii, handbaliștii și handbalistele, baschetbaliștii și șahiștii au primit – din partea Consilului Local și Primăriei Focșani – pungi cu dulciuri înmânate de directorul CSM Focșani 2007, profesorul Viorel Ciubotaru și de antrenorii lor .
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
+39
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn