Urmărește CSM Focșani 2007

Darius-Cristian Pană și Adelin-Ștefan Dăscălescu, învingători la „Cupa Unirii” Buzău!

ȘAH ♟️
✅ Darius-Cristian Pană și Adelin-Ștefan Dăscălescu, învingători la „Cupa Unirii” Buzău!
🤍💙 Secția de șah a CSM Focșani 2007 traversează, cu siguranță, o perioadă glorioasă din punct de vedere al rezultatelor pe care sportivii clubului le obțin la fiecare întrecere la care participă.
Duminică, 21 ianuarie, la Galactic Club Buzău a avut loc Cupa Unirii ed. a XVI-a la șah rapid, unde au participat 58 de sportivi de toate vârstele, legitimați la secțiile de șah de la 20 de cluburi de renume din țară.
Întrecerea a fost organizată pe o singură grupă, în sistem elvețian, pe parcursul a 7 runde, timp de gândire 15 min.+12 sec./ mutare pentru fiecare jucător.
Și de această dată juniorii vrânceni au reușit să țină piept adversarilor mai mari ca vârstă, dar și mai experimentați:
✅ Pană Darius-Cristian, locul I la categoria U10, cu 3 puncte. Fiind născut în 2015, acesta ridică ștacheta și reușește să se poziționeze în fruntea clasamentului la o categorie de vârstă mai mare.
✅ Dăscălescu Adelin-Ștefan, locul III la categoria U14, cu 4,5 puncte;
✅ Călin Costică-Alexandru (3,5 puncte), Călin Ionel-Dragoș (3 puncte), Mălureanu Andrei (2,5 puncte) și Apostu Ana Maria (2 puncte) sunt cei care nu au reușit să urce pe podium de această dată, dar cu siguranță o vor face data viitoare.
🔴 Președintele secției de șah a CSM Focșani 2007, Elena-Adelaida Isac:
,,Felicitări tuturor sportivilor participanți și părinților pentru susținerea și suportul oferit copiilor!”
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn