Urmărește CSM Focșani 2007

Daniel Fusaru, cel mai bun sportiv al Vrancei la sporturi neolimpice în 2016!

Gala (24)Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea a premiat, într-o Gală ce a avut loc luni seara,Gala (19) la Restaurantul Davids, laureații sportului vrâncean în 2016.
La Gală au participat sportivii și antrenorii premiați, precum și invitați: Ionel Cel Mare, vicepreședinte al Consiliului Județean, subprefectul Vrancei, Cristian Bazilescu, Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, consilieri locali, inspectorul școlar Gala (6)pentru educație fizică și sport, Vica Mincă, sponsori ai sportului, ziariști
Pe primul loc la sporturile neolimpice a fost clasat, în urma rezultatelor obținute la Campionatul Mondial, Campionatul European și Campionatul Național, Gala (2)Daniel Fusaru – karate, de la CSM Focșani 2007. La aceeași categorie, tot de la CSM Focșani 2007, Andreea Arginteanu – karate, a fost clasată pe locul al treilea, iar secția de șah a clubului, cu campionii naționali Cătălin-Lucian Gala (13)Pătrașcu și Mălina-Andreea Aciu, pe lcorule al optulea și al nouălea.
Antrenorul karatiștilor este sensei Daniel Fusaru, care a concurat ca sportiv în competiții iar șahiștii sunt antrenați de Nicolae Petre Grigore și Mihai Strâmbu, toți trei, premiați.
La sporturile olimpice, CSM Focșani 2007 a avut doi sportivi clasați între primii zece: Maria Paraschiv, pe locul al șaptelea și Dorin Drîmbă, pe locul al zecelea.
La jocurile sportive au fost premiate echipele de handbal seniori, antrenată de profesorul Viorel Ciubotaru, participantă la campionatul Ligii naționale, și echipa de baschet U 20, antrenată de profesorii Petruț Mihai și Mircea Petrișor, vicecampioană a României.
Au mai fost premiați antrenorii Stănică Grosu, de le secția de judo, Adrian Alaci și Aurel Giurgea, de la secția de tir
 
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn