Urmărește CSM Focșani 2007

Cuplaj handbal-volei, la Polivalentă!

Sâmbătă, de DSCN6419la ora 11,00, CSM Focşani 2007 – CSM Bucureşti II, DSCN7665handbal şi, de la ora 13,00, CSM Focşani 2007 – Dinamo Romprest Bucureşti, volei

Sâmbătă, publicul focşănean va putea urmări la lucru, în Sala Polivalentă, handbaliştii şi voleibalistele de la CSM Focşani 2007. Handbaliştii încep returul odată cu întâlnirea, programată de la ora 11,00, cu echipa a doua a CSM Bucureşti. Elevii profesorului Vorel Ciubotaru se află pe locul al patrulea, în limita obiectivului stabilit pentru această ediţie de campionat: locul al cincilea. Partida cu bucureştenii va da un prim indiciu asupra nivelului de competitivitate la care au ajuns focşănenii acum, la reluarea competiţiei. Oricum, diferenţa de valoare dintre cele două combatante indică drept favorită formaţia gazdă care are capacitatea de a dubla victoria cu o evoluţie spectaculoasă.

De la ora 13,00, voleibalistele vor juca împotriva liderului, Dinamo Bucureşti, întâlnire care va încheia returul campionatului. Indiferent de rezultat, CSM Focşani 2007 va juca sâmbăta viitoare, în deplasare, primul joc la play-off-ului.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn