Urmărește CSM Focșani 2007

Cu ocazia Zilei Copilului, sportivii de la CSM Focșani 2007 vor participa vineri, 31 mai, și sâmbătă, 1 iunie, în Piața Unirii din Focșani și la Stadionul Milcovul, la jocuri, demonstrații sportive și un turneu de fotbal copii.

✅ Cu ocazia Zilei Copilului, sportivii de la CSM Focșani 2007 vor participa vineri, 31 mai, și sâmbătă, 1 iunie, în Piața Unirii din Focșani și la Stadionul Milcovul, la jocuri, demonstrații sportive și un turneu de fotbal copii.
Acțiunea ,,Zâmbet de copil 2024″ este organizată de Primăria Focșani, Consiliul Local Focșani și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea.
Vineri, 31 mai, atleți de la CSM Focșani 2007 pregătiți de prof. Marius Batog și prof. Gabriel Alexandrescu, împreună cu Campionii Mondiali ai echipei de robotică Al Citizens, vor aduce ,,Flacăra Olimpică” la Focșani.
✅ Atleții vor pleca la ora 9.50 din fața Sălii Sporturilor din Focșani cu Drapelul României și ,,Flacăra Olimpică”, până în Piața Unirii din orașul nostru.
La ora 10.00 se va da startul la un FlashmobTradițional.
Între orele 10.00-12.00, în Piața Unirii din Focșani vor avea loc demonstrații sportive cu ocazia Zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului.
Sportivii de la CSM Focșani 2007 vor organiza demonstrații sportive la baschet, handbal, atletism, tenis de masă, volei, arte marțiale, fotbal.
Sportivii de la arte marțiale vor face o demonstrație pe 1 iunie, în comuna Milcovul, unde recent a fost inaugurată o sală de sport.
✅ Pe Stadionul Milcovul din Focșani va avea loc sâmbătă, 1 iunie, un turneu de fotbal copii.
Este vorba despre categoriile 2015-2016 și 2017, antrenate de Iulian Negoescu și Paul Alecsandrescu.
Vom prezenta programul acestui turneu în cursul zilei de astăzi.
Vă așteptăm mâine, 31 mai, în Piața Unirii din Focșani, și sâmbătă, 1 iunie, pe Stadionul Milcovul din Focșani.
Încurajăm toți copiii să facă sport, pentru că sportul înseamnă sănătate!
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn