Urmărește CSM Focșani 2007

CSM FOCȘANI 2007 locul V la Turneul Final J2 !

  • În meciul pentru locurile 5-6, CSM Focșani 2007 – AHC Talentul este Cheia București 43-36 (16-16)

 Formația CSM Focșani 2007: Nicols Vișan, Robert Zaharia  – Luca Gogonea – 2, Robert Feraru – 7, Alexandru Golea – 13, Denis Bari – 8, Valentin Bogdan – 7, Darius Bouroș, Dennis Bogdan – 5, Alexandru Gheorghiță – 1, Daniel Gavrilă.

Handbaliștii juniori 2 ai CSM Focșani 2007 au repetat, la Cluj-Napoca, performanța de la juniori 1 unde au încheiat turneul final al Campionatului Național pe locul 5. În ultimul meci al turneului, tinerii handbaliști focșăneni, antrenați de Marius Partene și Iulian Neață, director tehnic, Viorel Ciubotaru, s-au impus la o diferență consistență de bucureștenii de la AHC Talentul este Cheia: 43-36 (16-16).

Evoluția focșănenilor în întreg campionatul, începînd cu seria de calificare, continuând cu grupa Valoare și încheind cu turneul final a fost impresionantă și vorbește limpede despre progresul handbalului juvenil de la CSM Focșani 2007 și valabilitatea deciziei de înființare a cantrului de copii și juniori ca pepinieră pentru firmația de seniori. În câțiva ani, o bună parte din juniorii 1 sau 2 de acum pot deveni handbaliști de bază ai Focșaniului! Felicitări jucătorilor, felicitări conducerii tehnice și tuturor celor care se ocupă de handbalul focșănean.

* Articol preluat de la Monitorul de Vrancea

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn