Urmărește CSM Focșani 2007

CSM Focșani 2007 este în turul al doilea al Cupei României!

  • Focșănenii au câștigat cu 4-1 (2-0) meciul cu Viitorul Ianca!

Formații
fotbal-2CSM Focșani 2007: Lazăr – Săpunaru, Beșa, Parlac, Mihai – Lupu, Dorinel Popa, Chivu, Manu – fotbal-3Pasăre, Remus Popa. Au mai jucat Zaharia, Budeanu, Duca. Au mai fost înscriși pe foaia de joc Apenciucesei, Mitală, Dediu, Panaite.
Viitorul Ianca: Sîrbu – Coniceanu, Iacob, Burlacu, Zăgan, Irimia, Cazan, Dobrin, Ioniță, Smeu, Bratosin. Rezerve: Chițu, Moisoiu, Percu, Niculai, Conciu, Pisică, Crăciun.
În primul tur al fazei naționale a Cupei României la fotbal, miercuri, 9 august, CSM Focșani 2007 a jucat cu Viitorul Ianca, în deplasare.
Întâlnirea a fost la discreția focșănenilor care au câștigat cu 4-1 (2-0). Într-o primă repriză în care gazdele nu au creat practic, nici un pericol poarta Focșaniului, oaspeții au început cu un gol rapid, înscris în minutul 5 de Ștefan Lupu, la capătul unei combinații rapide. În minutul 21, după un fotbal-1contraatac, Remus Popa i-a pus cu capul mingea pentru gol lui Ionuț Manu care a făcut 2-0. După acest scor, ar mai fi putut marca Dorinel Popa, Manu, Remus Popa, Lupu, Pasăre! Nu au făcut-o și la pauză a rămas scorul fixat în minutul 21!
Repriza a doua a început cu focșănenii la conducerea jocului, dar o fază din minutul 55 i-a surprins nepregătiți în zona centrală a apărării iar Iacob i-a taxat, înscriind pentru 1-2! Minutul 65 putea fi al egalării, însă Lazăr s-a opus excepțional în două rânduri: mai întâi a respins în corner de la rădăcina barei, iar în faza imediat următoare, după corner, a boxat până la jumătatea terenului mingea care se ducea sub bara porții sale. A fost tot ce au putut gazdele, pentru că în minutul 72 Ionuț Manu a intrat din dreapta spre centru de unde a trimis în gol pentru 3-1, fază repetată în minutul 83, cel al golului al patrulea al CSM Focșani 2007 și al treilea al lui Ionuț Manu! Ceva ma devreme, în minutul 75, mingea șutată de Cosmin Pasăre a șters bara, iar în minutul 89 Claudiu Mihai a lovit în plin bara cui mingea bara porții brăilenilor.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn