Urmărește CSM Focșani 2007

CSM Focșani 2007 – Două medalii de aur, patru, de argint și opt, de bronz la Campionatul Național de karate SKDUN!

Karate, Daniel Fusaru, 24 decembrie 2016Karate, 7 martie 2017 2Karatiștii de la CSM Focșani 2007, pregătiți de sensei Daniel Fusaru, au câștigat 14 medalii la Campioinatul Național pentru copii, minicadeți, cadeți, care a avut loc la București în Sala Apollo la sfârșitul săptămânii.
Sportivii focșăneni au s-au întors acasă cu două titluri de campioni ai României și medaliile de aur, patru titluri de vicecampioni și medalii de argint, și opt medalii de bronz!
Karate, 7 martie 2017, Daniel Fusaru 1Campioni ai României: Sebastian Condruz la kumite minicadeți -45 kg. și Andrei Ungureanu, la sambon kumite copii 2 – 30 kg. Condruz are și o medalie de bronz la kata minicadeți iar Ungureanu, tot bronz, la kata copii 2-6 kyu.
Medalii de argint: sensei Daniel Fusaru, la kata seniori, Raluca Pop, la kumite copii 3, Dragoș Pantazică, la kumite juniori +73 kg. și George Dochioiu, la kumite tineret +75 kg.
Medalii de bronz: Andreea Arginteanu, la kata tineret și kumite open, Dorinel Ciolan, la kumite juniori -70 kg., Daniel Mihai, la kumite minicadeți -45 kg., Alexandru Radu, la sanbon kumite +35 kg., Andrei Manole, la sanbon kumite -53 kg.
La Campionatul Național au participat peste 800 de sportivi de la cluburi din toată țara.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn