Urmărește CSM Focșani 2007

CSM FOCȘANI 2007 – CSM Târgu Jiu,scor final 75-93 (21-25, 20-18, 20-28, 14-22).

🏀🇹🇩 BASCHET MASCULIN/ LNBM Getica 95, etapa a 20-a, Grupa 11-18
✅ CSM FOCȘANI 2007 🆚 CSM Târgu Jiu: 75-93 (21-25, 20-18, 20-28, 14-22)
🏀 Meciul de baschet a avut loc astăzi, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor ,,Alin Moldoveanu” din Focșani.
📺 Partida a putut fi urmărită în direct pe YouTube FRB TV.
⚪🔵 CSM FOCȘANI 2007
Cele mai multe puncte: Sherwood Brown – 27
Cele mai multe recuperări: Luca Ștefan Cârstea – 6
Cele mai multe pase decisive: Pavle Reljic – 6
CSM Târgu Jiu
Cele mai multe puncte: Dimitrius Underwood – 23
Cele mai multe recuperări: Jalen Dupree – 11
Cele mai multe pase decisive: Dimitrius Underwood – 5
⚪🔵 CSM FOCȘANI 2007: Mihăiță Cucu, Ștefan Mihai (3+0+0), Luca Ștefan Cârstea (8+6+0), Lucian Țibîrnă (0+3+1), Pavle Reljic (cpt.) (12+5+6), Sherwood Brown (27+6+5), Dragoș Axinte (13+3+3), Justin Baker (9+4+3), Giani Chirilă, Alexandru Coconea (3+2+1), Mihnea Necula.
Antrenor principal: Petruț Mihai
Antrenor secund: Florin Munteanu
Asistent medical: Doru Ștefănescu
Maseur: Ionuț Gheorghe
🔴 Antrenorul principal al echipei noastre, Petruț Mihai, după acest joc:
,,Înainte de toate vreau să vă spun că sunt mândru de atitudinea și efortul pe care l-au depus băieții noștri în seara aceasta. Am avut pentru al doilea meci la rând doar 7 jucători seniori disponibili. Din nou, am rezistat atâta timp cât am avut energie, însă este foarte greu cu o rotație atât de scurtă să faci față unei echipe care înaintea acestui joc a adus al 6-lea jucător străin. Cam asta este abordarea corectă a echipelor în Liga Națională, toate echipele se întăresc acum pentru finalul de campionat, în timp ce noi nu ne permitem să înlocuim un jucător accidentat, care este posibil să nu mai revină acest sezon. De exemplu, săptămâna viitoare jucăm cu Galați, echipă care și ea și-a permis al 6-lea străin. Cei de la Timișoara mi-au spus săptămâna trecută că ei nu pot amâna meciul, că ei nu au nicio vină că noi nu avem un lot suficient de numeros pentru a juca în această ligă și aveau perfectă dreptate. Numai că nu este nici vina mea și nici a acestor băieți că trebuie să jucăm în aceste condiții. Sincer, nici nu știu cine decide ca echipa de baschet să aibă condiții mult inferioare nivelului la care joacă. Și când spun aceste condiții, credeți-mă că sunt foarte blând în exprimare. Un singur lucru mai vreau să spun, este mare păcat că nu prețuim mai mult ce avem și anume o echipă care reprezintă orașul în prima liga de baschet a țării. Un pic mai multă atenție și sprijin dacă avea, această echipă ar fi rezistat mulți ani de acum încolo la acest nivel, însă în aceste condiții, și mă repet intenționat, acest sezon va fi probabil ultimul pe prima scenă a baschetului românesc pentru orașul nostru.”
✅ CSM Focșani 2007 va juca etapa viitoare (a 21-a) sâmbătă, 10 februarie, în Sala Sporturilor din Focșani, în compania formației CS Municipal Galați.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn