Urmărește CSM Focșani 2007

Competiția de șah clasic „Cupa SCM Gloria Buzău” a avut loc pe 10 și 11 decembrie la Buzău

 

ȘAH♟️

ℹ️ Competiția de șah clasic „Cupa SCM Gloria Buzău” a avut loc pe 10 și 11 decembrie la Buzău, la această întrecere șahistă luând startul 21 de jucători seniori și juniori, legitimați la secții de șah ale unor cluburi din România: SCM Gloria Buzău, CS Palatul Copiilor Buzău, ACS Phoenix Buzău, ACS Satori Art Slobozia, CSM Craiova, CS Oxygen București și CSM Focșani 2007.

Organizarea a fost asigurată de către SCM Gloria Buzău, fiind omologată național la Federația Română de Șah și internațional la Federația Internațională de Șah.

🔴 Concursul s-a desfășurat în sistem elvețian pe parcursul a 6 runde, cu timp de joc de 60 min. + 30 sec./ mutare, celor mai bine clasați șahiști în clasamentul final, dar și pe categorii de vârstă, organizatorii acordându-le diplome, cupe și medalii.

🤍💙
De la CSM Focșani 2007 au participat doi seniori și doi juniori, care au obținut următoarele rezultate:

• Mihai Strîmbu, jucător senior la CSM Focșani 2007, a ocupat locul 3 în clasamentul general cu un total de 4,5 puncte;
• Patric Andrei Făcîlă, jucător junior U12 la CSM Focșani 2007, a ocupat locul 9 în clasamentul general, dar și locul 2 în clasamentul alcătuit pentru juniori U14, cu un total de 3,5 puncte;
• Adelin-Ștefan Dăscălescu, jucător junior U12 la CSM Focșani 2007, a ocupat 13 în clasamentul general cu un total de 3 puncte;
• Sandu Gurguiatu, jucător senior la CSM Focșani 2007, a ocupat locul 14 în clasamentul general cu un total de 3 puncte.

👏 Felicitări!
Succes în continuare!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn