Urmărește CSM Focșani 2007

Baschet, U 23 – CSM 2007 LPS Focşani – CSU Asesoft Ploieşti 46-79 (4-28, 18-13, 14-19, 10-19)

Formaţia CSM 2007 LPS Focşani: Olaru, Andrei Neguroiu, Chircă, Vechiu, Popovici, Pîrvu, Anghel, Ioniţă, Vîrnă, Tănase, Ionuţ Neguroiu, Ţibîrnă.

Partida restantă din turneul de sală al Campionatului Naţional U 23 la baschet, disputată miercuri în sala Polivalentă între CSM 2007 LPS Focşani şi CSU Asesoft Ploieşti,a fost câştigată de oaspeţi la o diferenţă de 32 de puncte. Decisiv în stabilirea diferenţei de scor a fost rezultatul primului sfert, încheiat cu 28-4 pentru oaspeţi. În primele zece minute elevii profesorilor Petruţ Mihai şi Mircea Petrişor au avut un început catastrofal! Nu le-a reuşit aproape nimic la finalizare, s-au apărat fără vlagă, nu au găsit mijlocul prin care să desfacă apărarea ermetică a oaspeţilor. Ploieştenilor le-a ieşit totul! La pauza de după primul sfert, Petruţ Mihai a găsit mutările de joc şi de echipă care au răsturnat raportul de forţe din teren. Cu o apărare mai sigură şi cu proaspăt internaţionalul U 16 Radu Vîrnă în zi de coş, CSM 2007 LPS Focşani a recuperat 5 din pasivul de 24 de puncte de după primele 10 minute! Puştii Focşaniului au dovedit că au potenţial şi, chiar, valoare inclusiv pentru un campionat de seniori. În sfertul al treilea şi al patrulea, ploieştenii au cîştigat cu avansuri de 5, respectiv, 9 puncte, diferenţa fiind dată de imprecizia gazdelor în aruncările la coş, inclusiv din lovituri libere.

Rezultatul nu a avut decât valoare pentru palmares, deoarece ambele echipe sunt calificate în turneul semifinal al campionatului.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn