Urmărește CSM Focșani 2007

Baschet U 20 – CSM Focşani 2007, la turneul final!

DSCN5186Întrecerile vor începe marţi, 5 mai, la Bucureşti, Arena de Baschet

Formaţia de baschet U 20 a CSM Focşani 2007 îşi va începe marţi, 5 mai, evoluţiile în turneul final al Campionatului Naţional. La turneu mai participă CSU Mobitelco Cluj-Napoca, Dinamo Bucureşti şi VIPO Bucureşti. Surpriza grupului Four 4, ediţia 2014-2015 a Campionatului constituie calificarea bucureştenilor de la VIPO, echipa foştilor mari internaţionali Vinereanu şi Pogoneanu, care au depăşit pe linia de sosire formaţia a doua a ASESOFT Ploieşti.

Întrecerile vor avea loc la Arena de Baschet din Capitală. Echipele vor juca fiecare cu fiecare, programul urmând a fi stabilit luni seara, când va fi şedinţa tehnică a turneului.

Baschetbalişti focşăneni U 20, pregătiţi de profesorii Petruţ Mihai şi Mircea Petrişor, se află în premieră între primele patru echipe ale României la această categorie de vârstă, performanţă pe care o pot depăşi schimbând locul 5 din ediţia trecută de campionat cu o medalie în acest an!

De-a lungul campionatului au câştigat şi în faţa lui Dinamo şi a VIPO! Chiar dacă echipele bucureştene s-au întârit în ultima perioadă, focşănenii au şanse reale să aceeadă pe unul dintre primele trei locuri!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn