CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Baschet juniori – Echipa U 14 a CSM 2007 –LPS Focșan, la startul pregătirilor!

  • Juniorul U 15 Teodor Crăciun a fost împrumutat la Phoenix Galați!

DSCN3045Baschetbaliștii U 14 de la CSM 2007-LPS Focșani au început, în Sala Polivalentă pregătirea pentru viitorul campionat. Profesorii Petruț Mihai și Mircea Petrișor au la dispoziție lotul format din  Denis Miron, Alexandru Duță, Dragoș Cristea, Octavian Cioruță, Valeriu Dima, Eric Stanciu, David Antonescu, Alexandru Bratosin, Alexandru Brumaru, Andrei Brumaru, Vlad Mircea, Paul Lavric, Teo Lavric, George Andrieș, Ștefan Modreanu, Rareș Cristea.
Teodor Crăciun, care a participat la convocarea de la Brașov a lotului național a depășit vârsta pentru U 14 și se află în probe la Phoenix Galați unde a fost împrumutat deoarece CSM 2007-LPS Focșani nu are echipă la următoarea categorie de vârstă.
Juniorii U 14 ai Focșaniului vor continua antrenamentele în Sala Polivalentă până la 22 august, după care vor pleca în cantonament la Cacica iar în prima jumătate a lunii septembrie ora lua parte la două turnee de pregătire.
Campionatul va începe sfârșitul lșui septembrie, obiectivul echipei fiind ”calificarea în turneul final!”, după cum a declarat antrenorul Petruț Mihai.
 
 

Facebook
WhatsApp
Twitter