Urmărește CSM Focșani 2007

Atletism – Claudia Prisecaru, șase medalii în patru probe la Cupa României și Campionatul național universitar!

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare şi în aer liber

Claudia Prisecaru, sportiva CSM Focșani 2007, pregătită de profesorul Cristian Orza, a încheiat primul concurs oficial în aer liber al anului cu un rezultat remarcabil! Vineri, 24 mai și sâmbătă 25 mai, la Cupa României și Campionatul Național Universitar de la Pitești, atleta de la Focșani a obținut medalia de aur la Cupa României și titlul de campioană universitară la 3000 metri obstacole, medalia de bronz la Cupa României și la Campionatul național universitar la 5000 metri obstacole, titlurile de campioană națională universitară la cu ștafeta de 4×100 metri și ștafeta de 4×400 metri a Universității din Craiova.
Cele trei titluri de campioană națională universitară și medalia de bronz au fost obținute pentru Universitatea din Craiova, unde Claudia Prisecaru este studentă.
Cu timpii obținuți săptămâna trecută la Kelet Cup și la competiția de la Pitești, Claudia are baremurile îndeplinite pentru a participa la Campionatul European de Atletism de la Gavle, în Suedia, din 11-14 iulie, în probele de 1500 metri, 3000 metri obstacole și 5000 metri.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn