CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Atletism – Claudia Prisecaru, medalie de argint cu echipa de Tineret a României la Campionatul Balcanic de cros!

atletism-claudia-prisecaru• La individual, sportiva de la CSM Focșani 2007 s-a clasat pe locul al cincilea și s-a calificat pentru Campionatul European de cros
Claudia Prisecaru multiplă campioană a României la 1500 metri, 3000 metri și 3000 metri obstacole, a reușit o performanță deosebită la crosul balcanic: a câștigat medalia de argint cu echipa de tineret a României!
La individual, sportiva de la Focșani a încheiat cursa pe poziția a cincea, fiind a doua clasată dintre alergătoarele din România.
Rezultatele de la Campionatul Balcanic de cros au fost criteriu de selecție pentru Campionatul European de cros din 10 decembrie, de la Samorin în Slovacia: primii doi clasați în fiecare echipă urma să facă parte automat din echipa pentru Europene! Claudia a îndeplinit, așa cum era de așteptat, acest criteriu și va fi la 10 decembrie, la startul cursei de la Samorin. Până atunci, de luni, 20 noiembrie, Claudia, însoțită de antrenorul ei de la lotul național, profesorul Cristian Orza,va merge pentru pregătire la Băile Felix, la Oradea.

Facebook
WhatsApp
Twitter