Urmărește CSM Focșani 2007

Atletism – Claudia Prisecaru, dublu medaliată la Campionatul Național de Seniori și U 23!

  • Sportiva de la CSM Focșani 2007 a câștigat medalia de bronz la 1500 metri și argintul, la 3000 metri

Claudia Prisecaru, sportiva legitimată la CSM Focșani 2007, pregătită de profesorul Cristian Orza, a încheiat sezonul de sală cu două medalii, obținute la Campionatul Național pentru Seniori și U 23 care a avut loc în sala din Complexul Național Lia Manoliu, la București. Prima medalie, de bronz, a fost câștigată vineri, 28 februarie, în proba de 1500 metri iar cea de-a doua, de argint a fost primită pentru locul a doilea pe care terminat cursa de 3000 de metri, sâmbătă, 29 februarie. În ambele probe primul loc a fost adjudecat de Roxana Bîrcă, de la Steaua București. Claudia este în primul său an de senioriat, până acum fiind multiplă campioană de tineret a României.

Claudia Prisecaru mai are în palmaresul din 2020 o medalie de bronz la Jocurile Balcanice de atletism care au avut loc la Istanbul, unde a încheiat pe locul al treilea cursa de 3000 de metri.

Claudia este specialistă a probei de 3000 de metri obstacole în care este medaliată cu bronz la Campionatul European de Tineret de la Gavle, în Suedia, în 2019.

Text preluat din Monitorul de Vrancea

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn