Urmărește CSM Focșani 2007

Atletism – Claudia Prisecaru, campioană de sală a României la 1500 metri și 3000 metri tineret!

cluadia-4-februarie-2018Claudia Prisecaru, atleta de la CSM Focșani 2007 a reușit să câștige primele două titluri de campioană a României în 2018! La Campionatul Național de atletism indoor, ale cărei întreceri au avut loc la București, la Complexul Sportiv Lia Manoliu, sportiva pregătită de profesorul Cristian Orza s-a impus cu detașare în probele de 1500 metri și 3000 metri – cu record personal, repetând reușita din urmă cu o săptămână de la Bacău de la Campionatul Național Universitar.
În cursa de 3000 metri, Claudia s-a clasat pe locul al treilea și a câștigat medalia de bronz la senioare și, concomitent, calificarea pentru Campionatul Balcanic de senioare, care va avea loc săptămâna viitoare, în Turcia.
Claudia Prisecaru, cea mai bună sportivă a Vrancei în anul trecut, este specialistă a probei de 3000 metri obstacole, unde s-a clasat pe locul al patrulea la tineret la Campionatul European din Polonia în 2016, dar și o foarte bună alergătoare de cros, fiind vicecampioană națională de tineret, vicecampioană balcanică de tineret cu echipa României și vicecampioană europeană de senioare cu echipa României, tot în 2016!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn