Urmărește CSM Focșani 2007

Atletism – Claudia Prisecaru a semnat cu CSM Focșani 2007

dsc_0875Claudia Prisecaru, multipla campioană a României la 3000 metri obstacole și 3000 metri plat dindsc_0878 perioada junioratului, campioană națională la 3000 metri obstacole tineret și clasată pe locul al patrulea la Campionatul European de Tineret, cu două recorduri personale a devenit, de vineri, 1 septembrie, sportiva CSM Focșani 2007.
Claudia a semnat contractul cu clubul municipalității, după acordul de transfer dintre CS Unirea Focșani, unde s-a pregătit de la începuturile sale în atletism până ieri și CSM Focșani 2007, pentru care va concura în competițiile naționale și internaționale de aici încolo!
Campioana României are ca obiectiv calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2010, pe care și l-a asumat și pentru care va lucra în continuare cu antrenorul de la lot, profesorul Cristian Orza. Este antrenorul care a readus-o pe Claudia la nivelul marii performanțe, ajutând-o să-și valorifice marele talent pentru probele în care s-a consacrat. Și în care a ajuns, după Campioantul European de Tineret din Polonia din acest an, în topul atletelor la 3000 obstacole din Europe și din lume!
Felicitări, Claudia, pentru un pas important în cariera ta de campioană a atletismului! Și succes lucrarea ta – în care conducerea CSM Focșani 2007 crede cu toată convingerea – de calificare la Jocurile Olimpice: Iar până atunci, de obținere a altor mari performanțe interne și internaționale!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn