Urmărește CSM Focșani 2007

Arte marțiale – Daniel Fusaru, locul I la kata și locul III la master la Olimpiada artelor marțiale, în Belarus

fusaru-3-1Sensei Daniel Fusaru, antrenorul secție de karate a CSM Focșani 2007, managerul echipei naționale de karate SKDUN a reprezentat clubul și fusaru-3-2SKDUN România la International martial arts games – Olimpiada artelor marțiale, care a avut loc la Misk, în Belarus, la sfârșitul săptămânii trecute.
La competiția, de anvergură mondială, au participat peste 4000 de sportivi de la majoritatea stilurilor de arte marțiale din 71 de țări.
La karate, 31 de organizații naționale au avut în competiție peste 700 sportivi. Daniel Fusaru a câștigat proba de kata  iar în proba de master – best of the best kata and kumite – s-a clasat al treilea. ”Sunt mândru că am putut reprezenta clubul și țara la o competiție de asa nivel. Organizarea a fost excelentă, competiția desfășurându-se concomitent pe patru arene importante din Minsk, organizatorul beneficiind de ajutor din partea Guvernului din Belarus, dar si de fusaru-3-3sprijinul Comitetului Olimpic. Am reprezentat SKDUN România și am putut vorbi în numele președintelui Federatiei mondiale SKDUN, Shihan Aurel Pătru. Împreună suntem puternici, chiar suntem o forță la nivel mondial!”, a declarat sensei Daniel Fusaru.
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn