CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Arte marţiale – CSM Focşani 2007, nouă medalii la Campionatul Mondial şi cinci medalii, la Cupa Mondială!

Karate, Subotica, 14 octombrie 2015La Campionatul Mondial: Sensei Daniel Fusaru – de două ori aur, de două ori, argint şi o dată bronz!

Andreea Arginteanu aur, argint şi bronz, Bogdan Alpreotesei, argint!

La Cupa Mondială:

Laurenţiu Nemuţ – aur, Sebastian Condruz – aur, George Popa – argint şi bronz, Adelina Popa, bronz!

Campionatele Mondiale de karate SKDUN şi Cupa Mondială pentru nohai, ale căror întreceri au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Subotica, în Serbia, la care au concurat circa 1200 de sportivi din 34 de ţări, au avut în prim plan şi sportivi ai CSM Focşani 2007. Karatişii pregătiţi de sensei Daniel Fusaru au adus clubului şi României opt medalii la Campionatul Mondial şi cinci medalii la Cupa Mondială.

Ca şi la alte competiţii de acest nivel, cele mai bune performanţe aparţin lui sensei Daniel Fusaru care a devenit dublu campion mondial – la kata echipe masculin seniori, împreună cu Bogdan Lipianu şi Adrian Achiţei, şi la kata echipe mixt seniori, cu Georgiana Tinca şi Adrian Achiţei. Sensei Daniel Fusaru a mai câştigat două locuri doi – la kata individual seniori şi la kumite echipe mixt, unde a fost rezervă, şi un loc trei, la kumite echipe seniori.

Andreea Arginteanu a primit medalia de aur la kata echipe tineret, argint la kumite echipe mixt, unde a fost rezervă şi medalia de bronz la kata individual seniori iar Bogdan Alpreotesei s-a clasat al doilea şi a primit medalia de argint la kumite tineret, 68 kg.

Un rezultat foarte bun a avut şi Dragoş Pantazică – locul patru la kata individual juniori, din 34 de concurenţi.

La Cupa Mondială, Laurenţiu Nemuţ a câştigat medalia de aur la kumite juniori – 65 kg., aceeaşi performanţă ca şi Sebastian Condruz, la kumite cadeţi.

George Popa a încheiat concursul pe locul al doilea, cu medalie de bronz, la kata individual cadeţi şi a primit medalia de bronz pentru locul al treilea, la kumite cadeţi iar Adelina Popa a câştigat medalia de bronz la kata junioare.

Ştefan Gotu s-a clasat pe locul cinci la kata cadeţi şi kumite cadeţi.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter