CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Arte marţiale – CSM Focşani 2007, 19 medalii la Cupa României!

DSCN0840Karatiştii de la CSM Focşani 2007 au concurat, sâmbătă, la Voluntari, la Cupa României pentru copii, minicadeţi, cadeţi şi juniori, competiţie care constituie criteriu de selecţie pentru loturile României participante la Campionatul Mondial şi Cupa Mondială. Sportivii pregătiţi de sensei Daniel Fusaru s-au întors de la concurs cu 19 medalii, dintre care, 5 de aur, 5 de argint şi 9 de bronz.

Au terminat pe locul I şi au primit medaliile de aur: Andrea Arginteanu, la kumite juniori, Dragoş Pantazică, la kata cadeţi, Irina Paraschiv, la kumite copii – 43 kg, Gabriela Popovici, la kumite copii – 45 kg, Teodor Georgescu, la kumite copii – 35 kg.

Pe locul II, pentru care au primit medalii de argint, s-au clasat: Robert Tudoran, la kata copii II, George Popa, la kata copii II, Andrei Sfetcu, la kumite minicadeţi, Ştefan Gotu, la kata copii II, Luca Lăţcan, la kata copii II.

Au treminat întrecerea pe locul III şi au primit medalii de bronz: Carla Cristescu, la kata copii I, David Lăţcan, la kata copii I, Andrei Mardare, la kumite copii II, Gabriela Popovici, la kata copii III, Andrei Paraschiv, la kumite minicadeţi, Dragoş Pantazică, la kumite cadeţi, George Dochioiu, la kumite juniori, Dorian Hîrcan, la kumite cadeţi, Teodor Georgescu, la kata copii II.

Următoarea competiţie la care vor participa sportivii de la CSM Focşani 2007 va fi Cupa CSM Focşani 2007 care ale cărei întreceri vor avea loc în Sala Polivalentă, la 25 mai.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter