Urmărește CSM Focșani 2007

Apărătorul echipei de Ligă Națională a CSM Focșani 2007, Alexandru Tiberiu Popovici, a fost convocat de selecționerul Xavier Pascual și va participa cu echipa reprezentativă a României la Trofeul Carpați

HANDBAL MASCULIN 🤾
 
ℹ️ Apărătorul echipei de Ligă Națională a CSM Focșani 2007, Alexandru Tiberiu Popovici, a fost convocat de selecționerul Xavier Pascual și va participa cu echipa reprezentativă a României la Trofeul Carpați, care se va desfășura pe 28 și 29 decembrie la Oradea.
 
De asemenea, Alexandru Tiberiu Popovici a fost convocat de Xavier Pascual și pentru turneul de handbal de la Benidorm, Spania, care va avea loc în perioada 5-7 ianuarie 2023.
 
După disputarea Trofeului Carpați de la Oradea, Lotul Național de handbal masculin se va reuni pe 3 ianuarie la Cluj-Napoca.
 
La turneul internațional din Spania, Domingo Barcenas, România va avea meciuri cu cinci echipe reprezentative calificate la Campionatul Mondial din 2023 (11-29 ianuarie), respectiv Spania, Argentina, Bahrain, Egipt și Algeria, ultimele două selecționate participând și la Trofeul Carpați de la Oradea.
 
Felicitări, Tiberiu! 👏
Hai, Focșani! 🤍💙
Hai, România! 🇹🇩
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn