Urmărește CSM Focșani 2007

A treia victorie consecutivă nu a mai venit!

CSM Focşani 2007 – Trotuşul Oneşti 0-3(15-25, 22-25, 23-25)

Formaţii

CSM 2007 Focşani: Adina Sava Samoilă, Elena Pintilie, Iuliana Pintilie, Romina Coman, Mihaela Taskiran, Alexandra Blaga, Ancuţa Mihăeş, Andra Ciucu, Alexandra Ciucă, Mădălina Mocanu, Mihaela Florescu, Georgiana Tisianu.

Trotuşul Oneşti: Ioana Cadar, Alexandra Leonte, Nicoleta Moraru, Otilia Boantă, Ana Maria Cimpoeşu, Elena Mogozsanu, Oana Vîrlan, Andra Patachi, Alexandra Brănişteanu, Paula Cadar.

Partida cu Trotuşul Oneşti era dintre cele de câştigat de CSM Focşani 2007. Au câştigat, însă oaspetele, fără a pierde vreun set. Oneştencele au condus de la început până la sfârşit, singura dată când focşănencele au fost în avantaj fiind primul punct al primului set. Ca şi calitate a voleiului jucat, CSM 2007 a oferit specatorilor mai multe momente, însă Trotuşul a muncit pentru fiecare punct, a avut o mişcare foarte bună în teren, a fost mai echipă! Spre deosebire de precedentele două meciuri – câştigate – focşănencele au fost deficitare la blocaj şi preluare şi au avut un grad de concentrare sub cel necesar pentru a tranşa în favoarea lor întrecerea cu oneştencele. Au avut şi ghinionul unui arbitraj care le-a anulat câteva mingi valabile, aducătoare de puncte exact în finalurile seturilor al doilea şi al treilea. Un câştig cert pentru CSM 2007 a fost junioara Mădălina Mocanu, remarcată ca atare şi de antrenorul Marina Rădulescu la conferinţa de presă de după meci. Mădălina creşte ca siguranţă şi calitate a jocului iar vineri a fost foarte utilă, cu un plus la finalizare!

Profesorul Rădulescu a apreciat că echipa a făcut „un joc mai puţin reuşit decât cele două anterioare, a greşit mai mult decât adversarele, nu a intrat bine în joc nici un moment, una dintre cauze fiind şi imposibiltatea de a se antrena suficient în întregul său”. Antrenorul focşănean a mai spus că, deşi arbitrele au greşit, nu poate pune înfrângerea pe seama arbitrajului.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn