Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal, Liga Naţională – Joc bun în compania campionilor!

DSCN3722HCM Minaur Baia Mare – CSM Focşani 2007 27-23 (16-10)

Formaţia CSM Focşani 2007: Cloşcă, Marocico, Ungureanu, Rusu – Mocanu – 3 goluri, Smeu – 1, Ragea – 2, Neaţă, Gramatic – 1, Voinea, Ştefan – 1, Cadar – 4, Miroiu – 7, Nelu – 3, Năstăsie – 1.

CSM Focşani 2007 a plecat la Baia Mare fără doi jucători accidentaţi – Vasilache şi Eros, fără doi titulari care nu au putut pleca de la serviciu pentru două zile – Popa şi Gheorghe şi fără Rotaru, devenit fericit tată de fetiţă chiar înainte de deplasare. Iar lipsa lor a cântărit greu în balanţa meciului de miercuri seara din Sala Lascăr Pană, unde focşănenii au întâlnit, în premieră absolută, campioana naţională, echipa locală HCM. Chiar şi fără cei cinci jucători echipa pregătită de profesorul Viorel Ciubotaru putea obţine mai mult de la această partidă! După o primă repriză în care au început cu o nejustificată timorare la finalizare, penalizată drastic de experimentaţii băimăreni prin goluri pe contraatac, a venit o a doua parte a meciului câştigată la diferenţă de două goluri de oaspeţi! Focşănenii au risipit – din cauza lipsei de încredere în ceea ce pot, spunea după joc profesorul Viorel Ciubotaru – cel puţin cinci acţiuni de unu contra unu cu portarul campionilor! Altfel spus, CSM Focşani a trecut şi la Baia Mare, ca şi la Timişoara, pe lângă un rezultat foarte bun! Ca şi în celelalte jocuri de până acum, toţi focşăneni au avut determinare, realizări handbalistice apreciabile, au arătat ca jucători de Ligă Naţională. Se cuvin, totuşi, aprecieri speciale pentru foarte tânărul Valentin Mocanu, care a suplinit bine lipsa lui Robert Popa, lui Marius Cloşcă, impecabil în multe intervenţii şi lui Vasile Ungureanu, cel care a apărat trei lovituri de la şapte metri, din cele patru la care s-a aflat în poarta focşăneană.

Din păcate, Robert Năstăsie a suferit înainte de finalul primei reprize o accidentare care l-a trimis la spital, unde se afla şi după terminarea meciului, moment la care delegaţia oaspeţilor nu avea informaţii legate de starea extremei drepte a CSM Focşani 2007.

Următorul meci al focşănenilor va fi în Sala Polivalentă, duminică, 11 octombrie, când vor juca împotriva AHC Potaissa Turda.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn