Urmărește CSM Focșani 2007

Baschet U 20 – turneu perfect pentru LPS CSM 2007 Focsani!


DSCN3092In echipa focsaneana au evoluat si Radu Virna, refacut aproape miraculos dupa accidentarea  din urma cu o saptamana, si Vasile Parvu, care a venit duminica seara din Anglia, unde este student la Oxford, pentru a fi pe teren, alaturi de colegii sai, in meciurile de luni si marti   

LPS CSM 2007 Focsani a reusit sa castige toate partidele celui de-al doilea turneu al fazei de calificare a Campionatului National de baschet U 20. Ca si la Focsani, in urma cu o luna, focsanenii au facut un  turneu perfect si merg in turneul semifinal de pe primul loc. Duminica, in partida cu Slam Bucuresti, elevii profesorilor Petrut Mihai si Mircea Petrisor au inceput greu, fiind condusi la un moment dat cu 19 puncte. A urmat o spectaculoasa cursa de urmarire incheiata in ultima secunda de joc, atunci cand Radu Virna a trimis de la 3 puncte mingea in cos. In  prelungiri, LPS CSM Focsani 2007 a castigat cu 77-75. Meciul al doilea, de luni, cu echipa Colegiului National Aurel Vlaicu, a fost copia primului, inclusiv la diferenta cea mai mare la care s-au aflat in fata adversarii focsanenilor. Cand mai erau 7 secunde pana la final, LPS CSM 2007 Focsani a marcat 2 puncte, a luat un avans de  un unct pe care l-a pastrat pana la final. Scor: 65-64. Marti, formatia focsaneana, cu Vasile Pirvu decisiv in stabilirea rezultatului final, a dispus de Cudripol Brasov cu 68-54.  

Parcursul fara greseala pe care focsanenii l-au avut pana acum in Campionatul U 20 este datator de sperante pentru etapele ulterioare ale competitiei. Urmeaza doua turnee semifinale, in februarie si martie, componenta grupelor urmand sa fie stabilita in saptamina viitoare.    

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn